top of page
DSC02090-2.JPG

Mari 
Niemelä

Mari on kauneusalan moniosaaja ja ammattilainen jo yli kymmenen vuoden kokemuksella. Asiakkaiden rakastamalta kauneusliikkeen omistajalta luonnistuvat  parturi-kampaaja-, ripsienpidennys- kuin kosmetologipalvelutkin.

DSC02069-2.JPG

Laura Viantie

Lauralla on yli kymmenen vuoden kokemus ja taito niin parturi- kuin kampaamotöistä. Hän on erikoistunut morsiuskampauksiin ja muutenkin juhlakampaukset ovat hänen lempitöitään! Jatkuva kehittyminen ja kouluttautuminen huipentui v. 2020 hiusalan erikoisammattitutkinnon suorittamiseen  - nykyään tittelillä parturi-kampaajamestari tunnettu Laura on luottoparturi vailla vertaa!

DSC02014-3.JPG
DSC02036-2.JPG

Sirja

Puhakka

Sirjalla on käsissään hemmottelun taito! Kosmetologina hän taitaa kaikki kauneushoitojen salat sekä lisämausteena hemmottelevat vartalohoidot. Sirja tekee myös upeat Microblading-kulmakarvat ja geelilakkaukset käden käänteessä! 

Janna 
Siekkinen

Janna on parturi-kampaaja, joka on erikoistunut erilaisiin vaalennustekniikoihin ja rakastaa luoda luonnollisia tyylejä. Hän seuraa jatkuvasti ajan trendejä ja luo niitä huikealla ammattitaidolla!

bottom of page